Απάντηση ΠΕΑΛΣ στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ

peals

Μας λυπεί αλλά αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε...

Με την παρακάτω ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος ανταπαντά στην αντίστοιχη ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ:

"Όπως με την από 29-01-2021 ανακοίνωσή μας δηλώσαμε ότι δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η παρέμβαση του κ. Κουρουμπλή στην Ολομέλεια της Βουλής προς τον Πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ και την ΠΕΑΛΣ, έτσι καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί και πάλι η απάντηση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ, η οποία μάλιστα αφήνει και ανυπόστατες προσωπικές αιχμές.

Δεν θα ακολουθήσουμε.

Θα μείνουμε μόνο στο ότι οι Αξιωματικοί αξιολογούνται καθημερινά αλλά και στις τακτικές ετήσιες κρίσεις από τους Προϊσταμένους τους και την Ηγεσία του Σώματος, όπως και οι συνδικαλιστές κρίνονται για την συνδικαλιστική τους δράση στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία του Σωματείου τους. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και με τις πολιτικές - πράξεις που ασκούνται από τις Κυβερνήσεις και οι οποίες κρίνονται από τον λαό.

Όλοι κριθήκαμε και ο νοών νοείτω.

Συνεχίστε την παλιά σας τακτική και πολύ γρήγορα θα καταλάβετε ότι έτσι ούτε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία σας υπερασπίζεστε, ούτε την εμπιστοσύνη των στελεχών Λ.Σ. θα εξασφαλίσετε, ούτε όμως και τον σεβασμό έναντι πάντων θα εμπνέετε, αλλά ούτε – κι ίσως αυτό να είναι το σημαντικότερο όλων – τα δικαιώματα των ένστολων θα υπερασπίζεστε.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα παραμένει αμετάβλητη και σταθερή.

Καλό μήνα αγαπητοί υπεύθυνοι του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ".

Pin It

eep logo