Με ρεκόρ συμμετοχών συνεχίζεται το νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα της HELMEPA

helmepa

Πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας για το κοινό όφελος

Το επιμορφωτικό έργο της HELMEPA για 38 και πλέον χρόνια αποτελεί μία εθελοντική συνεισφορά της εμπειρίας και τεχνογνωσίας των Μελών μας για το κοινό όφελος, δηλαδή την πρόληψη της ρύπανσης και των ναυτικών ατυχημάτων, μέσω της καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης και την ενίσχυση του πνεύματος ασφάλειας «από πλοιοκτήτη μέχρι τελευταίο ναύτη».

Και το νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του 2021 έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των διαχειριστριών εταιρειών-Μελών, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, από την αρχή του έτους, τα 4 διήμερα και τριήμερα webinars για Safety First, Compliance with New Environmental Regulations, Preparing for PSC Inspections και Emergency Preparedness and Response παρακολούθησαν 660 στελέχη γραφείων και ναυτικοί 42 εταιρειών, οι οποίοι έλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Ναυτιλιακού Επιμορφωτικού Κέντρου της HELMEPA. Σημαντική είναι και η συμμετοχή ξενόγλωσσων πληρωμάτων καθώς τα webinars, με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιούνται και στην αγγλική γλώσσα.

Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση των ακόλουθων Μελών μας, διαχειριστριών εταιρειών, νηογνωμόνων, P&I Clubs και άλλων συνεργαζόμενων φορέων που προσφέρουν αφιλοκερδώς τα στελέχη τους, ως εισηγητές του προγράμματος.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ιδιαίτερα τους εισηγητές για τις εξαιρετικές τους παρουσιάσεις και την υπομονή με την οποία απαντούν στα 30-40 ερωτήματα που τους θέτουν συνολικά οι συμμετέχοντες σε κάθε σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των επόμενων webinars θα βρείτε στο σύνδεσμο: https://helmepa.gr/naftiliaki-epimorfosi/trexon-epimorfotiko-programma

Pin It

eep logo