Ρεκόρ πληρότητας στα Ναυπηγεία Σπανόπουλος στη Σαλαμίνα

nafphgeia spanopoulos airphoto

Αναβάθμιση της παραγωγικότητας του ναυπηγείου και της ποιότητας των υπηρεσιών

Τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία, φιλοξενούν σήμερα περισσότερα από 17 ανελκυσμένα πλοία στις δεξαμενές και στο χερσαίο χώρο του ναυπηγείου. Επίσης οι προβλήτες είναι κατειλημμένες σχεδόν σε όλο το μήκος τους από πλοία τα οποία επισκεφθήκαν το ναυπηγείο για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής.

Το Ναυπηγείο εξυπηρετεί πλωτά διαφόρων κατηγοριών και τύπων όπως Επιβατηγά, Φορτηγίδες, Δρομολογιακά, Αναψυχής, Ρυμουλκά, Πολεμικά, Πολλαπλών Ρόλων κ.α. παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στοχεύοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργούνται σταθεροί δεσμοί με τους υφιστάμενους πελάτες και να προσελκύονται νέοι με σκοπό πάντα τη μακροχρόνια συνεργασία.

Είναι φανερή η προσπάθεια που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια προκειμένου να αναβαθμιστεί η παραγωγικότητα του ναυπηγείου, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί μέσω αξιοσημείωτων επενδύσεων σε εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό. Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της διαρκούς προσπάθειας είναι τα καταστούν τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία μία αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή στο χώρο ναυπηγοεπισκευής και να είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις και πρότυπα.

arxipelagos.gr

Pin It