«Τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολικές μονάδες και παιδική χαρά στη Νίκαια»

alexiadis tryfon 2

Ερώτηση με πρωτοβουλία του βουλευτή Πειραιά Τρ.Αλεξιάδη

Το θέμα της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολικές μονάδες και παιδική χαρά επί της οδού Γέμελου 242 στη Νίκαια, φέρνουν στη Βουλή με πρωτοβουλία του βουλευτή Β’ Πειραιά Τρύφωνα Αλεξιάδη, 21 βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές μεταφέρουν την εύλογη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας για τη θέση που έχει επιλεγεί, συντάσσονται με τις κινητοποιήσεις τους και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την επαναφορά ενός θέματος, το οποίο τους είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν (Σεπτέμβριος 2019) και φαινόταν ότι είχε λήξει μετά τις αντιδράσεις φορέων και συλλόγων της πόλης.

Αναφερόμενοι στα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου και στην αναστάτωση της ήρεμης διαβίωσης των κατοίκων, συνυπολογίζοντας την κατάσταση που βιώνουν λόγω της υγειονομικής κρίσης, ζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους για την αναγκαιότητα της εγκατάστασης, την πλήρωση των απαραίτητων κριτηρίων για την αδειοδότηση και την τήρηση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του πληθυσμού.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την Ερώτηση

Pin It
Attachments:
Download this file (Ερώτηση Αλεξιάδης κεραία Νίκαια 180121.doc)Ερώτηση Αλεξιάδης κεραία Νίκαια 180121[Ερώτηση Αλεξιάδης κεραία Νίκαια 180121]93 kB

eep logo