Τηλεδιάσκεψη για τον Βλητικό Σταθμό στη Σαλαμίνα

markopoulos teleconf vlitikos stathmos

Μια από τις μεγαλύτερες διεκδικήσεις του νησιού τα τελευταία 30 χρόνια


Τηλεδιάσκεψη είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο βουλευτής Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος με τον δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο και τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο. Θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν η αξιοποίηση του Βλητικού Σταθμού, μια από τις μεγαλύτερες εδώ και πάνω από 30 χρόνια διεκδικήσεις του νησιού.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος υπογράμμισε πως «Ο Βλητικός Σταθμός πρέπει να αποδοθεί στους κατοίκους της Σαλαμίνας και φαίνεται πως η κυβέρνηση δείχνει, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες αναμονής, διάθεση να προωθήσει το θέμα. Τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Είναι σημαντικό όμως πως με οργανωμένες κινήσεις άνοιξε ο διάλογος και πως ο αρμόδιος υφυπουργός με αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκε άμεσα.
Από την πλευρά μου, ευχαριστώ τον φίλο υπουργό που τάχιστα ανταποκρίθηκε και δεσμεύομαι πως θα είμαι δίπλα σε όλα τα δίκαια αιτήματα της δημοτικής αρχής Σαλαμίνας».
Επιπλέον, τόνισε ότι «Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε, τόσο εγώ όσο και ο Δήμαρχος, στον Θανάση Μακρή. Τη ζωντανή ιστορία της Σαλαμίνας ο οποίος και μας προέτρεψε να κυνηγήσουμε την υπόθεση αυτή».

Pin It

eep logo