Εκατοντάδες rapid tests το τελευταίο διήμερο στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

rapid 23.3 a

Από εξειδικευμένα κλιμάκια στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης»

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η διενέργεια εκατοντάδων rapid test σε όλη την Αττική από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης» που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα το τελευταίο διήμερο πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες έλεγχοι στους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων, Βριλησσίων, Μεταμόρφωσης, Ωρωπού αλλά και στη Δυτική Αττική.
Κατά τη διενέργεια των ελέγχων στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεoδωρακοπούλου-Μπόγρη, καθώς και ο Δήμαρχος Σ. Πολλάλης.

Οι έλεγχοι καθημερινά ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 2.30 το μεσημέρι.

Επισημαίνεται πως τα θετικά περιστατικά που ανιχνεύονται, επανεξετάζονται άμεσα και με μοριακή τεχνική. Στο πλαίσιο της Δράσης υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών.
Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη διενέργεια Rapid Test σε όλη την Αττική, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που επιδημιολογικά βρίσκονται στο «κόκκινο» αλλά και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών. Επενδύουμε στην πρόληψη ως το αποτελεσματικότερο μέτρο για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, συμβάλλοντας στην εθνική μάχη, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας».

Αυριανές Δράσεις 24/3/2021

  1. Λαϊκή Αγορά Περιστεριού, Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου, Περιστέρι
  2. Ιερός Ναός προφήτου Δανιήλ, Λεωφόρος Αθηνών 17, Μεταξουργείο
  3. Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών (διεύθυνση οικονομικών), πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα Μαρίνα Καλλιθέας κτίριο 210α, Καλλιθέα
Pin It

eep logo