Αγωνία για το εμπόριο- και πολιτικός πολιτισμός από τον Δ. Μαρκόπουλο!

markopoulos laptop

Είναι αναμφισβήτητο ότι το ερώτημα «υγεία ή οικονομία» καθορίζει τις βασικές επιλογές αντιμετώπισης της Πανδημίας. Πρέπει να λειτουργήσει και η οικονομία για να ζήσουμε. Οι κεντρικοί εμπορικοί σύλλογοι με κάθε τρόπο ψηλαφούν την αναζήτηση σε αυτό το δίλημμα. Η απάντηση είναι ότι πρέπει να λειτουργήσει με κάποιο τρόπο η αγορά.

Όλες οι αγορές λοιπόν, όπως και της Νίκαιας, ευλόγως αναζητούν τρόπους για να ανασυνταχθούν και να ξαναρχίσουν τη λειτουργία τους μετά την ευελπιστούμενη και διαφαινόμενη έξοδο από την πανδημία.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής της Β΄ Πειραιά της ΝΔ, μας πληροφορεί για τη σύσκεψη που είχε σήμερα στον Εμπορικό Σύλλογο Νίκαιας, για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, ιδιαίτερα στη Β’ Πειραιά. Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι δημοσιοποιεί την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή του, αλλά και το ότι, στο πλαίσιο προφανώς ενός σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού, αναφέρει πολύ συγκεκριμένα όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη, παράγοντες όπως και βουλευτές άλλων κομμάτων.

Στο Δελτίο Τύπου λοιπόν διαβάζουμε ότι συμμετείχαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Νίκαιας οι Αντώνης Σταματιάδης και Θανάσης Τσίνος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Παύλος Πολιτάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Νίκος Πέτσας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Σταύρος Καφούνης, ο Νίκος Μανεσιώτης από το ΕΒΕΠ, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Γιώργος Παπαδόπουλος και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, Γιάννης Ραγκούσης και του ΜέΡΑ 25 Φωτεινή Μπακαδήμα.

Pin It

eep logo