«Οικογενειακή παρέλαση» την Κυριακή 28 Μαρτίου

stamataki maria

Συνεχίζονται τα λογοτεχνικά ταξίδια με Αφηγήσεις στο dithepi.gr και στο «Κανάλι Ένα»

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά συνεχίζει την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις - λογοτεχνικά ταξίδια ελλήνων συγγραφέων ως podcasts
μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1-Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4, με την πειραιώτισσα χορογράφο, χορεύτρια και συγγραφέα Μαρία Σταματάκη και το τελευταίο βιβλίο της Οικογενειακή παρέλαση (εκδόσεις Πηγή).

Η «Οικογενειακή παρέλαση» θα παρουσιαστεί την Kυριακή 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο dithepi.gr και στο «Κανάλι Ένα 90.4»

Η διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με ένα δεύτερο κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων και τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις - αφηγήσεις, έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

 

Αφηγήσεις - πρόγραμμα

Ακολουθούν οι πειραιώτες συγγραφείς

Δημήτρης Χριστόπουλος Τζίντιλι εκδόσεις Ροδακιό - 4/4

Βασίλης Πανόπουλος – Ζοζεφίνα Τζονάκα Πλούτος του Αριστοφάνη μια Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές με μουσική του Βασίλη Πανόπουλου εκδόσεις Αρμός - 11/4

Και οι

Νίκος Παναγιωτόπουλος «Ανήσυχα άκρα» - διαβάζει το διήγημα «Κινητόν εντός κινητού» εκδόσεις Μεταίχμιο - 18/4

Διονύσης Μαρίνος Όπως και να 'ρθει αυτό το βράδυ εκδόσεις Μελάνι - 25/4

Θεοδόσης Μίχος Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS - 9/5

Ηρώ Σκάρου Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος - 16/5

Χρήστος Χωμενίδης Ο βασιλιάς της εκδόσεις Πατάκη - 30/5

και

Ανήμερα το Πάσχα Κυριακή 2 Μαΐου ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά του Καβάφη

Η διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 18.00

Pin It